Nog enkele installatie dagen vrij dit voorjaar!

Misschien voor je gevoel nog een beetje ver van je bed maar ook in de toekomst ontkomen we niet aan een warmtepomp in huis. In eerste instantie zal de hybride vorm zijn intrede doen, om in een later stadium volledig op elektriciteit zijn werk te kunnen doen. Belangrijk voor een goed werkende warmtepomp is een betrouwbaar en solide zonnepanelen systeem. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Een warm huis zonder aardgas: dat kan duurzaam met een warmtepomp. Met deze elektrische verwarming wordt jouw klimaatimpact meteen een flink stuk kleiner. En als je nú een warmtepomp koopt, kun je subsidie krijgen.De subsidie bedraagt tussen euro 500,- en euro 2.500,- mits geinstalleerd met erkenning.  Check welke warmtepomp voor jouw huis geschikt is.

Er zijn 3 soorten warmtepompen:

• Een volledig elektrische warmtepomp zorgt voor verwarming van je huis en al je warme water in de badkamer en keuken. Als je ook elektrisch gaat koken, woon je zonder aardgas. Deze warmtepomp wordt ook wel combi, volledig of all-electric genoemd.

• Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv-ketel. Hij zorgt op de meeste dagen voor de warmte in huis, de cv-ketel springt alleen bij als het erg koud is en zorgt voor je warme water in de badkamer en keuken. Het is een makkelijke tussenstap naar wonen zonder aardgas.

• Een ventilatiewarmtepomp is een kleine warmtepomp die warmte uit de ventilatielucht haalt.

Welke optie het meest interessant is in jouw situatie, bekijken we graag samen.