Nog enkele installatie dagen vrij dit voorjaar!

De aankomende maanden nog een beperkt aantal vrije installatie dagen.

Maart 5,17.

April 8.

Mei: 14,17,20,26,28.

 

In zonnepanelen land wemelt het van de meest uitgebreide verhalen over panelen, omvormers, optimizers, micro-omvormers, product garanties, vermogensgaranties, degradatie, mono en poly cristal, half cell etc. etc.

Omdat geen situatie hetzelfde is, is er niet eenduidig goed of slecht. Laat je door ons adviseren over de mogelijkheden op jouw locatie, jouw dak en afstemmen op jouw wensen. Van een klein tot een groot budget, zonnepaneel systemen zijn er in alle maten.
De aanschaf van een zonnepanelen systeem is hoe dan ook een investering. De BTW teruggave op je zonnepanelen systeem maakt het een heel stuk aantrekkelijker.

Het financieren uit eigen middelen is de beste oplossing. De rente vergoeding op je bankrekening is immers nihil. Ook zijn er groene financieringsmogelijkheden, deze zijn fiscaal aftrekbaar omdat je in duurzaamheid investeert. Zo kun je dus toch een zonnepanelen systeem aanschaffen tegen een laag maandbedrag. Wij kunnen je hier meer over vertellen. (wij verstrekken geen leningen) Huren, huurkoop etc., daar geloven wij niet in, dit is niet terug te verdienen. Voor meer informatie kun je kijken op:  https://www.energiebespaarlening.nl/


Wij zijn niet gebonden aan een volume afname van een bepaald merk paneel. Wij adviseren onafhankelijk en leggen alle merken, soorten en type zonnepanelen, uitsluitend van degelijke, veilige en hoogwaardige kwaliteit.

 

 

 

 

Heb je wel eens nagedacht om je kinderen een zonnepanelen systeem te schenken?

Door gebruik te maken van fiscale mogelijkheden is dit een zeer interessante oplossing voor zowel de schenker als de ontvanger. Zo heeft de ontvanger niet eenmalig plezier en rendement van de schenking maar maandelijks een opbrengst van 60 tot 95 euro en dit tot wel 30 jaren lang. Wil je meer weten? Ons onderdeel Solar Axent helpt je verder. Maak een afspraak en we leggen de mogelijkheden haarfijn uit! 06-51552514